Sunfab Made in Sweden

Vi har lösningen för alla dina hydrauliska behov

Vi har lösningen för alla dina hydrauliska behov

Vi har lösningen för alla dina hydrauliska behov

Vi har lösningen för alla dina hydrauliska behov

Ett svenskt hydraulikföretag

Sunfab utvecklar, producerar och säljer systemkomponenter för driften av hydrauliska utrustningar inom mobil hydraulik.

Sedan starten 1925 har Sunfab varit ett familjeföretag som präglats av innovationsförmåga och framtidsvisioner. Vår verksamhet består av utveckling, tillverkning och försäljning av hydraulpumpar, hydraulmotorer och tillbehör.

Tillverkningen sker i en toppmodern produktionsanläggning belägen i Hudiksvall. Härifrån levererar vi pumpar och motorer till kunder över hela världen. Vi är ett av världens ledande företag inom hydraulik.

Läs mer om Sunfab
CAD

Välkommen att söka dig till oss

För Sunfab är det viktigt att vara ett lokalt tillverkande företag. Det är den ledstjärna som driver företagets fortsatta utveckling och innovationer.

Omfattande teknisk expertis samlas innanför Sunfabs väggar. Våra pumpar och motorer genomgår testning i vårt eget lab och testceller under produktion för hög driftsäkerhet. Företaget är en världsledande aktör inom hydraulik.

Nya utmaningar utvecklar oss och även våra kunder. Företaget drivs fortfarande i den innovativa andan från vår grundare, Eric Sundin, med fokus på flexibilitet och nya tekniska lösningar.

Jobba hos oss

Ett global företag med lokal närvaro

Sunfabkoncernens dotterbolag finns i Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Spanien, USA och Malaysia. Vi säljer våra produkter via återförsäljare och till direktkunder över hela världen.

Sunfab är ett välkänt varumärke världen över. Ca 90 % av tillverkningen sker på export till ett 60-tal länder runt om i världen.

Återförsäljare
Distributor map